Zelf zeilen schoonmaken

Zelf uw zeilen schoonmaken? Bekijk onze online shop voor professionele producten. ✓Makkelijk te gebruiken ✓Snelle levering ✓Vanaf €50 gratis verzending.

Keuzehulp ?
Sail Cleaner 5 KG
Sail Cleaner 5 KG
Ultramar Sail Cleaner 5 KG maakt zelfs het reinigen van zwaar vervuilde zeilen makkelijk. Met dit product reinigt u volgens de inweekmethode. Deze methode verwijdert aanslag, spinnenpoep en vliegjes. Zeer makkelijk in gebruik. Maakt de zeilen weer w...
€149,50
Sail Cleaner 2,5 KG
Sail Cleaner 2,5 KG
Ultramar Sail Cleaner 2,5 KG voor het verwijderen van vuil, aanslag en schimmel. Stralend schone zeilen in een handomdraai. Voordelen: Zeer makkelijk in gebruik. Maakt de zeilen weer witter. Geschikt voor vrijwel ieder zeildoek.
€79,50
Sail & Spinnaker Coating 1L
Sail & Spinnaker Coating 1L
Sail & Spinnaker Coating 1L is de ideale coating voor uw zeil. Hiermee brengt u een beschermende laag aan waardoor zeil- en spinnakerdoek water- en vuilafstotend wordt.
€59,50
Sail Cleaner 1 KG
Sail Cleaner 1 KG
Ultramar Sail Cleaner 1 KG reinigt ieder zeil. Dankzij de inweekmethode bereikt u met een minimale inspanning een maximaal resultaat. Zeilmakers raden Ultramar Sail Cleaner al jaren aan. Zeer makkelijk in gebruik. Maakt zeilen weer witter.
€39,50
Sail & Spinnaker Coating 400 ml
Sail & Spinnaker Coating 400 ml
Ultramar Sail & Spinnaker Coating 400 ml zorgt voor de beschermende laag, die uw zeil zo hard nodig heeft. De spray is handig in gebruik.
€24,50
Sail Number Remover 200 ml
Sail Number Remover 200 ml
Sail Number Remover 200 ml verwijdert sticker- en lijmresten. Deze reiniger is veilig voor uw doek.
€19,50
Rust Remover 500 ml
Rust Remover 500 ml
Ultramar Roest Remover 500 ml verwijdert roestvlekken van doek en zeil. Zeer eenvoudig te gebruiken door de vlek in te spuiten.

Geschikt voor: zeilen, tentdoek, Bootkappen en cabriokappen
€19,50
Speciaal aanbevolen borstel
Speciaal aanbevolen borstel
Ultramar Borstel: deze borstel is stevig genoeg om vuil mee te verwijderen. En tegelijk zacht genoeg om het doek of zeil niet te beschadigen.
€13,95
Sample: Sail & Spinnaker Coating 50 ml
Sample: Sail & Spinnaker Coating 50 ml
Ultramar Sail & Spinnaker Coating 50 ml geeft een beschermende laag aan zeil. Deze kleine verpakking is ideaal om te ervaren hoe het product werkt. 50 ml is voldoende voor 1,25 m².
€4,95
Zelf zeilen schoonmaken

Zelf zeilen schoonmaken

Zeilen hebben veel te verduren. Schimmels, groene aanslag, weervlekken, muggen en spinnenpoep vervuilen de zeilen. Zo nu en dan zijn ze dan ook aan een goede schoonmaakbeurt toe. Met onze producten kunt u gemakkelijk zelf uw zeilen schoonmaken.

Uw zeilen schoonmaken? Wij helpen u!

Het lijkt een hele klus, maar met de juiste producten valt dit reuze mee. Al jarenlang maken wij dagelijks vervuilde zeilen schoon. Ontzettend veel zeilen zijn er al door ons behandeld. Inmiddels weten wij precies wat er wel en niet werkt. Ook hebben we onze producten in de praktijk uit kunnen testen en verder kunnen ontwikkelen. Zo zijn het de producten geworden, zoals we ze nu in onze online shop verkopen. Hierdoor is zelf zeilen schoonmaken goed mogelijk. Mocht u hier graag advies bij willen, dan staan wij voor u klaar!

Gereed om het water op te gaan

Met schone zeilen zult u een extra ontspannen dag hebben. De zeilen bepalen immers een groot gedeelte van uw uitzicht. Zelf zeilen schoonmaken is een klusje dat u eventueel met uw medevaarders kunt uitvoeren. Samen verwijdert u het vuil van de voorgaande tochten. Zo heeft de boot direct een lekker frisse aanblik. Eenmaal op het water zult u hier heerlijk van genieten.

Voor 15:00 besteld, vandaag verstuurd
Wij willen u niet laten wachten. Daarom versturen wij zo snel mogelijk uw producten. Als u voor 15:00 uur heeft besteld, wordt uw bestelling vandaag nog verstuurd. Bij bestellingen vanaf €50 verzenden wij gratis.


"Ultramar laat ons nooit in de steek. Het is een mooi bedrijf met een goed product."
Teamwork Sailmakers / Ullman Sails Nederland