Terug

  • Achteraf Betalen
  • 96% beveelt ons aan
  • Gratis verzending vanaf 50 euro

Kan ik de vlekjes van spinnenpoep, vliegjes en muggen uit mijn zeil verwijderen?

Met Ultramar Sail Cleaner is het over het algemeen geen probleem om vlekken van spinnenpoep, vliegjes en muggen uit een zeil te verwijderen.

Met Ultramar Sail Cleaner is het over het algemeen geen probleem om vlekken van spinnenpoep, vliegjes en muggen uit een zeil te verwijderen.

Ja, over het algemeen is dat geen probleem met Ultramar Sail Cleaner.

Een zeil met dat soort vlekken laten wij in onze speciale zeilwasserij altijd enkele dagen inweken in de Ultramar Sail Cleaner.

Na 1 dag borstelen en spoelen we het zeil, waarna we het nog een keer 24 uur in laten weken. Over het algemeen is dat voldoende. Eventueel kunt u die behandeling enkele keren herhalen.

Keuzehulp ?

  • Sail Cleaner

    Sail Cleaner is speciaal ontwikkeld door Ultramar voor het professioneel reinigen van jachtzeilen. Zelfs grote zeilen zijn gemakkelijk te reinigen volgens de Inweekmethode. Verwijder schimmel, groene aanslag, muggen, spinnenpoep en maak uw zeil weer wit.

    € 31,99

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Ultramar Products 8,8 / 10 - 1794 Reviews @ Feedback Company
Ultramar maakt gebruik van cookies om u nog beter van dienst te zijn. Door verder te gaan gaat u hiermee akkoord. Dit bericht verbergen Meer over cookies »