Groene aanslag tentdoek verwijderen

Heeft u last van groene aanslag op uw tentdoek? Vind hier de juiste producten om de aanslag te verwijderen. Snel en simpel een professioneel resultaat.

Keuzehulp ?
Sprayhood & Tent Shampoo 2,5 L
Sprayhood & Tent Shampoo 2,5 L
Ultramar Sprayhood & Tent Shampoo reinigt uw tent, bootkap, cabriodak en zonnescherm. Met deze shampoo verwijdert u in een handomdraai aanslag, schimmel en vuil. Met Sprayhood & Tent Shampoo bereikt u een professioneel resultaat.
€49,50
Sprayhood & Tent Protector 500 ml
Sprayhood & Tent Protector 500 ml
Sprayhood & Tent Protector 500 ml is een impregneermiddel waarmee u simpel uw tent, bootkap, cabriodak of zonnescherm waterdicht maakt. Het product zit in een handige spuitfles, waarmee u het middel gemakkelijk over het doek verdeelt.
€23,50
Sprayhood & Tent Shampoo 1L
Sprayhood & Tent Shampoo 1L
Ultramar Sprayhood & Tent Shampoo is een schoonmaakmiddel waarmee u uw tent, bootkap, cabriodak of zonnescherm weer fris en schoon krijgt. Het is makkelijk in gebruik en geeft een professioneel resultaat.
€22,50
Power Cleaner 1L
Power Cleaner 1L
Ultramar Power Cleaner 1 L is geschikt voor sterk vervuilde bootkappen, tenten, cabriokappen en zonwering. Ook diep ingetrokken vlekken verdwijnen met dit product.

Voordelen: Kant en klaar product. Reinigt zelfs sterk vervuild tentdoek.
€19,50
Sprayhood & Tent Shampoo 500 ml
Sprayhood & Tent Shampoo 500 ml
Ultramar Sprayhood & Tent Shampoo is het perfecte middel om uw tent simpel en professioneel te reinigen. Dit product zit in een handige sproeifles, waarmee u de shampoo gemakkelijk over het doek kunt verdelen.
€17,50
Aanbevolen Fijnsproeier EX10 1L
Aanbevolen Fijnsproeier EX10 1L
Fijnsproeier EX10: met deze sproeier maakt het heel simpel om reinigings- of impregneermiddel goed over grote stukken doek te verdelen.
€15,95
Speciaal aanbevolen borstel
Speciaal aanbevolen borstel
Ultramar Borstel: deze borstel is stevig genoeg om vuil mee te verwijderen. En tegelijk zacht genoeg om het doek of zeil niet te beschadigen.
€13,95
Aanbevolen Masker 100
Aanbevolen Masker 100
Masker: dit masker beschermt u tegen het inademen van schadelijke gassen. Voornamelijk bij gebruik van Ultramar Sail & Spinnaker Coating en Ultramar Kite-Refit Coating raden wij dit masker aan.
€12,50
Groene aanslag tentdoek verwijderen

Groene aanslag tentdoek verwijderen

Mossen en algen kunnen een groene aanslag op uw tentdoek vormen. Deze aanslag is geen fraai gezicht. Daarom hebben wij producten ontwikkeld die uw tentdoek snel en doeltreffend schoonmaken.

Een simpele klus

Dat groene aanslag van een tentdoek verwijderen veel werk is, is een misvatting. Gebruikt u de juist producten, dan is het een simpele klus die u gemakkelijk op een zondagmiddag kunt doen. Uiteraard maken wij het u zo gemakkelijk mogelijk. Daarom hebben wij de beste producten voor u geselecteerd.

Ontspannen op vakantie

De vakantie is het moment in het jaar dat u ook even pauze neemt van alle huishoudelijke taken. Gelukkig kunt u met het kamperen de stofzuiger gerust thuislaten. Als u met een schone, goed gereinigde tent op vakantie gaat, is ook groene aanslag van uw tentdoek verwijderen tijdens de vakantie niet nodig. Mocht er tijdens de vakantie toch vuil op de tent komen dat kunt u dat gewoon verwijderen met handwarm water en een zachte borstel. Verder heeft u er geen omkijken naar.

Voor 15:00 uur besteld, vandaag verstuurd.
Zelf gebruiken we graag de beste producten. Daarom is dat ook precies waar we op letten bij de producten die we voor u selecteren. 96% van onze klanten zou ons dan ook aan anderen aanbevelen! Daar zijn wij natuurlijk enorm trots op. Om ook het bestelproces gemakkelijk te maken, kunt u achteraf betalen. Heeft u voor 15:00 uur besteld, dan versturen wij uw order vandaag nog.


"Met jullie stappenplan kon ik alle groene aanslag op de tent verwijderen!"
 JR Lever