"Alle bootkappen en dekzeilen laten wij tot volle tevredenheid reinigen bij Ultramar. Een professioneel bedrijf, die goed werk levert. Voor de bootbezitter zeker een aanrader als behoud van zijn investering!"

Watersportbedrijf Struik 
Ultramar producten

De Zeil- en Tent Wasserij sinds 1998
Ultramar is een modern en goed uitgerust bedrijf, sinds 1998 gespecialiseerd in het grondig, veilig en milieuvriendelijk reinigen van o.a. jachtzeilen, bootkappen, tenten, zeilhuiken en parasols. In Nederland reinigt Ultramar voor circa 200 zeilmakers, jachtwerven en andere watersportbedrijven. Zie www.zeilwasserij.nl

Onderhoud van uw bootkap, zeil of tent, luxe of noodzaak?
Jachtzeilen, bootkappen en tenten hebben nogal wat te verduren van zand en zout, maar ook van atmosferisch vuil, spinnen, vogelpoep, vliegjes, algen en andere agressieve vervuiling. Door regelmatig te laten reinigen en impregneren, zal het vuil zich minder hechten aan de vezels van het bootdoek of tentdoek. Dit verkleint de kans op scheuren en andere beschadigingen. 

Zie:

Ultramar, specialisten met kennis en ervaring

Ultramar werkt met goed getrainde, ervaren vakmensen en beschikt over de apparatuur, de ruimte en de kennis om sterk vervuilde jachtzeilen, bootkappen en tenten weer grondig schoon te krijgen. Zelfs roest-, schimmel- en algvlekken zijn geen probleem.

Ultramar ontwikkeld zelf onderhoudsproducten
Ultramar onwikkelt, samen met enkele partners,onderhoudsproducten voor zeilen, kites, tenten, etc. Door de jarenlange ervaring als gespecialiseerde zeilwasserij en de mogelijkheid om producten eerst zelf in de wasserij en de praktijk te testen, zijn wij in staat producten te ontwikkelen die doen wat ze moeten doen. Namelijk reinigen en beschermen.

Vraag direct de GRATIS HANDLEIDING aan!

Volg de stappen in onze gratis handleiding en u krijgt iedere bootkap, tent, cabriodak, zeil of zonnescherm vlekkeloos schoon en beschermd. Ontvang de Ultramar handleiding "Reinigen & Beschermen" helemaal gratis via email. NU AANVRAGEN