Skibroek wassen

Wilt u weten of het mogelijk is uw skibroek te wassen? Dat kan! Lees hier over het wassen van uw skibroek en andere wintersportkleding.

Keuzehulp ?
Outdoor Gear Protector 400 ml
Outdoor Gear Protector 400 ml
Ultramar Outdoor Gear Protector 400 ml maakt rugzakken, outdoor schoenen, ski-, outdoor- en zeilkleding perfect water- en vuilafstotend.
Geschikt voor: Gore-Tex®, Sympatex®, Softshell, Nylon en Polyester.
€24,50
Skibroek wassen

Zelf uw skibroek wassen

Voor een goede werking van de waterafstotende laag op een skibroek raden wij aan skikleding regelmatig te wassen. Anders raken de gaatjes van de waterafstotende laag verstopt. Na het wassen is het belangrijk om uw skikleding opnieuw te impregneren.

Fris de berg af

Tijdens het skiën transpireert u. Goede skikleding ademt, maar laat niet alles door. Daarom is het wel zo fris om uw skipak regelmatig te wassen. Ook na de vakantie is het fijn als u uw skibroek wast. Zo kan deze schoon en droog de kast in. Wintersportkleding wassen heeft ook als voordeel dat uw pak langer meegaat. Zo kunt u nog vele jaren van uw kleding genieten.

Profiteer van onze ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring met skikleding wassen. Hierdoor weten wij dat er geen speciaal wasmiddel nodig is om uw skibroek op verantwoorde manier te wassen. Lees hier alles over in ons blog. Wel is het verstandig uw skibroek na het wassen opnieuw te impregneren. Met onze producten bereikt u simpel een professioneel resultaat.

Online winkelen
Al onze producten kunt u online aanschaffen. Heeft u vandaag voor 15:00 uur besteld? Dan verzenden wij uw bestelling vandaag nog! 96% van onze klanten zou ons aanbevelen! Wij horen ook graag uw mening.


"Bedankt voor het advies over onze skikleding wassen!"
Ingrid Huiken