Groene aanslag cabriodak verwijderen

Cabriodak vervuild met groene aanslag? Vind hier professionele producten om zelf groene aanslag van uw cabriodak te verwijderen. Vanaf €50 gratis verzonden.

Keuzehulp ?
Sprayhood & Tent Shampoo 2,5 L
Sprayhood & Tent Shampoo 2,5 L
Ultramar Sprayhood & Tent Shampoo reinigt uw tent, bootkap, cabriodak en zonnescherm. Met deze shampoo verwijdert u in een handomdraai aanslag, schimmel en vuil. Met Sprayhood & Tent Shampoo bereikt u een professioneel resultaat.
€49,50
Sprayhood & Tent Protector 500 ml
Sprayhood & Tent Protector 500 ml
Sprayhood & Tent Protector 500 ml is een impregneermiddel waarmee u simpel uw tent, bootkap, cabriodak of zonnescherm waterdicht maakt. Het product zit in een handige spuitfles, waarmee u het middel gemakkelijk over het doek verdeelt.
€23,50
Sprayhood & Tent Shampoo 1L
Sprayhood & Tent Shampoo 1L
Ultramar Sprayhood & Tent Shampoo is een schoonmaakmiddel waarmee u uw tent, bootkap, cabriodak of zonnescherm weer fris en schoon krijgt. Het is makkelijk in gebruik en geeft een professioneel resultaat.
€22,50
Power Cleaner 1L
Power Cleaner 1L
Ultramar Power Cleaner 1 L is geschikt voor sterk vervuilde bootkappen, tenten, cabriokappen en zonwering. Ook diep ingetrokken vlekken verdwijnen met dit product.

Voordelen: Kant en klaar product. Reinigt zelfs sterk vervuild tentdoek.
€19,50
Sprayhood & Tent Shampoo 500 ml
Sprayhood & Tent Shampoo 500 ml
Ultramar Sprayhood & Tent Shampoo is het perfecte middel om uw tent simpel en professioneel te reinigen. Dit product zit in een handige sproeifles, waarmee u de shampoo gemakkelijk over het doek kunt verdelen.
€17,50
Aanbevolen Fijnsproeier EX10 1L
Aanbevolen Fijnsproeier EX10 1L
Fijnsproeier EX10: met deze sproeier maakt het heel simpel om reinigings- of impregneermiddel goed over grote stukken doek te verdelen.
€15,95
Speciaal aanbevolen borstel
Speciaal aanbevolen borstel
Ultramar Borstel: deze borstel is stevig genoeg om vuil mee te verwijderen. En tegelijk zacht genoeg om het doek of zeil niet te beschadigen.
€13,95
Aanbevolen Masker 100
Aanbevolen Masker 100
Masker: dit masker beschermt u tegen het inademen van schadelijke gassen. Voornamelijk bij gebruik van Ultramar Sail & Spinnaker Coating en Ultramar Kite-Refit Coating raden wij dit masker aan.
€12,50
Groene aanslag cabriodak verwijderen

Zelf groene aanslag van uw cabriodak verwijderen

Groene aanslag ziet er onverzorgd uit. Daar wilt u dus zo snel mogelijk vanaf. Gebruik onze producten voor een snel en professioneel resultaat.

Voorkomen is beter dan genezen

Groene aanslag van uw cabriodak verwijderen zorgt niet alleen voor een frissere uitstraling. Het voorkomt ook beschadiging van het materiaal. Wat niet veel mensen weten is dat groene aanslag een goede voedingsbodem is voor schimmel. Zorg er daarom voor dat uw cabriodak vrij blijft van groene aanslag. Dit kan heel simpel door uw dak zo nu en dan schoon te maken met handwarm water en een zachte borstel. Zit er al groene aanslag op uw cabriodak? Dan is dat ook geen probleem, want in ons assortiment vindt u de juiste middelen om deze aanslag te verwijderen.

Veilig en makkelijk in gebruik

Omdat wij zelf ook alleen maar met de beste producten willen werken, zijn wij onze eigen producten gaan ontwikkelen. Bij het ontwikkelen en verbeteren van producten letten we erop dat de middelen makkelijk en veilig zijn in gebruik. Op deze manier kunt u zelf een professioneel resultaat bereiken wanneer u groene aanslag van uw cabriodak verwijdert. Voor tips en vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij delen onze expertise graag met u.

Online bestellen
In onze online shop kunt u ieder moment van de dag een bestelling plaatsen. Als u dit voor 15:00 uur doet, verzenden wij uw bestelling vandaag nog. Iedere bestelling vanaf €50 wordt tevens gratis verzonden.


"De groene aanslag van mijn cabriodak verwijderen was geen probleem. Het product werkt!" 
Rene Harwald