Terug

De komende weken krijgt Ultramar een nieuwe look. Ieder product krijgt zijn eigen herkenbare kleur. Binnenkort ook nieuwe producten!

 • Achteraf Betalen
 • 96% beveelt ons aan
 • Gratis verzending vanaf 50 euro (in Nederland en België)

Zelf uw Cabriodak Reinigen voor een schone cabriokap zonder Schimmel, Groene Aanslag en lelijke Regenstrepen?

Met deze producten en gebruiksaanwijzing krijgt u elke cabriokap schoon.

Met deze producten en gebruiksaanwijzing krijgt u elke cabriokap schoon.

Uw cabriodak reinigen

Herkent u dit? Vogelpoep, groene aanslag, schimmel, regenstrepen op uw cabriodak. Wacht niet tot het te laat is. Reinig uw cabriokap een keer goed met de juiste producten. En blijf hem daarna schoonhouden. De speciaal ontwikkelde producten zijn makkelijk in gebruik en geven een prachtig resultaat. Niet voor niets beveelt 96% van onze klanten Ultramar aan!

 

Cabrioletkap schoonmaken? Wacht niet tot het te laat is!

Sommige cabriodaken zijn sterk vervuild. Hierdoor ziet de auto er verwaarloosd uit. Soms lijkt het of het dak aan vervanging toe is. Dit is meestal niet nodig. Met onze producten krijgt u zelfs een extreem vuil cabriolet dak schoon. Maar wacht niet te lang. Er komt namelijk een moment dat de vervuiling zo diep in het doek is doorgedrongen, dat een schone cabriokap niet meer mogelijk is.

 

Zo snel mogelijk uw cabrioletkap reinigen?

Vuil houdt gemakkelijk vocht vast. De kap blijft dus langer nat. Op het natte doek kan gemakkelijk groene aanslag door algen en mossen groeien. Ook schimmel is gek op een vochtige ondergrond. Vuil zal weer gemakkelijk hechten aan de vochtige aanslag. Zo stapelt het "vuil" zich op en wordt het probleem steeds erger.

TIP: Reinig uw cabriokap regelmatig (iedere maand) met handwarm water en een zachte borstel. Bescherm het doek een aantal keren per jaar met een goed impregneermiddel. Meer over Cabriodak impregneren

 

cabriodak reiningen


Geen hogedrukreiniger!

Gebruik zeker geen hogedrukreiniger. Dat geeft vaak lelijke spuitstrepen. Die strepen zijn niet meer te verwijderen. Ook is de kans erg groot dat u het doek beschadigt.

 

Cabriodak reinigen met groene zeep? Niet doen!

Gebruik geen groene zeep of vloeibare groene zeep bij het reinigen van uw cabrio. Groene zeep is bijna niet uit het doek te spoelen. Er blijft dus altijd een laagje zeep achter. Hoe goed u het doek ook spoelt. Kijk maar eens naar uw handen. Zelfs na lang spoelen voelen uw handen nog steeds vettig aan. Juist dat vettige laagje trekt vuil, schimmels en algen aan. Ook zorgt het ervoor dat het impregneermiddel botst met de achtergebleven zeepresten.

 

De perfecte cabriokap reiniger

Bij Ultramar reinigen we sinds 1998 cabriokappen, bootkappen en tenten. Dat doen we zelfs voor doekfabrikanten in binnen- en buitenland. We weten als geen ander wat belangrijk is bij een goede cabriodak reiniger. Speciaal voor het schoonmaken van cabriodoek hebben we Sprayhood & Tent Shampoo en de extra sterke Power Cleaner ontwikkeld.

Door met deze producten in een aantal stappen te werken krijgt u iedere cabriokap schoon. Stappenplan direct ontvangen?

Nu aanvragen

 

Cabriodak vervangen?

U wilt uw cabriodak vervangen? Vaak is dat nog niet nodig. Reinig het dak een keer goed. Als het dan schoon is, spuit u de binnenkant en de buitenkant in met een goed impregneermiddel. Zo kunt u er vaak weer jaren tegen. TIP: Uiteraard moet u het dak wel schoonhouden.


Algen van cabriodak verwijderen

De meeste cabriokappen zijn vuil door algen, mossen en groene aanslag. Toch is dat prima te verwijderen. Meer over Groene aanslag van uw cabriodak verwijderen

 

Keuzehulp ?

 • Power Cleaner

  Ultramar Power Cleaner is een super sterke doekreiniger. Voor als niets anders meer helpt. Verwijdert zware vervuiling en diep ingetrokken vlekken uit uw bootkap, tent of cabriokap. Voor het beste resultaat, reinig altijd eerst met Sprayhood & Tent Shampo

  Vandaag besteld, dinsdag in huis

  € 17,99

  € 17,99

  Vandaag besteld, dinsdag in huis

 • Sprayhood & Tent Shampoo

  Sprayhood & Tent Shampoo is een sterke doekreiniger. Het reinigt uw tent, bootkap of cabrio veilig en grondig. Hoeft niet verdund te worden. Geschikt voor elk outdoordoek. Voor regelmatig onderhoud. Bij zeer vuil doek samen gebruiken met Power Cleaner.

  Vandaag besteld, dinsdag in huis

  € 15,99

  € 15,99

  Vandaag besteld, dinsdag in huis

 • Aanbevolen Fijnsproeier EX10 1L

  Fijnsproeier EX10: met deze sproeier maakt het heel simpel om reinigings- of impregneermiddel goed over grote stukken doek te verdelen.

  Vandaag besteld, dinsdag in huis

  € 14,99

  € 14,99

  Vandaag besteld, dinsdag in huis

 • Speciaal aanbevolen borstel

  Ultramar Borstel: deze borstel is stevig genoeg om vuil mee te verwijderen. En tegelijk zacht genoeg om het doek of zeil niet te beschadigen.

  Vandaag besteld, dinsdag in huis

  € 12,99

  € 12,99

  Vandaag besteld, dinsdag in huis

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Ultramar Products 8,8 / 10 - 1794 Reviews @ Feedback Company
Ultramar maakt gebruik van cookies om u nog beter van dienst te zijn. Door verder te gaan gaat u hiermee akkoord. Dit bericht verbergen Meer over cookies »