Menu
0
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Partytent waterdicht maken in 3 stappen!

  • Geplaatst op
  • Door Pieter Visser
  • 0
Partytent waterdicht maken in 3 stappen!

Partytenten zijn een absolute uitkomst als u graag buiten een feestje wilt vieren, maar niet zeker bent van het weer. En laten we eerlijk zijn: in Nederland zijn we nooit zeker van het weer. Een partytent als back-up bij een buiten-feestje is dus geen overbodige luxe! Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat de tent goed waterdicht is.

U kunt uw partytent waterdicht maken door een vocht- en vuilafstotende laag aan te brengen met een impregneermiddel.


Hoe kan ik mijn partytent waterdicht maken?

Speciaal voor het waterdicht maken van tenten ontwikkelden wij Ultramar Sprayhood & Tent Protector. Met dit product brengt u een laag aan op de vezels van het doek. Hierdoor wordt er geen water meer doorgelaten. Zo bent u verzekerd van een optimale bescherming. Het aanbrengen van deze laag is heel simpel. Voor een professioneel resultaat hoeft slechts deze deze 3 stappen te volgen.
 

Stap 1: Goed schoonmaken
Zorg dat uw partytent goed schoon is.  
Stap 2: Sprayhood & Tent Protector aanbrengen.  
Breng met een spray of plantenspuit Ultramar Sprayhood & Tent Protector in ruime mate en gelijkmatig aan. Ook aan de binnenkant! Door de binnenkant te impregneren zullen schimmels en weerplekken minder kans hebben zich te hechten aan het doek.
Stap 3: Laat goed drogen
Laat de partytent goed drogen. Eventueel de behandeling herhalen.Tip!

Partytenten van goedkoop materiaal zijn vaak heel open geweven. Dit maakt het waterdicht maken van de stof moeilijk. Wat u dan kunt proberen is de Partytent enkele malen impregneren. Er is een grote kans dat door de verschillende lagen de gaatjes alsnog dichten.


Wilt u uw partytent impregneren met Ultramar Sprayhood & Tent Protector? Bezoek hier onze webshop.Vraag direct de GRATIS HANDLEIDING aan!

In onze gratis handleiding "Reinigen & Beschermen" vindt u nog meer professionele informatie over het verzorgen van uw tent, bootkap, cabriodak of zonnescherm.

Nu aanvragen

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Benodigde velden
* Benodigde velden