Menu
0
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Ik wil mijn tent laten reinigen

  • Geplaatst op
  • Door Pieter Visser
  • 0
Ik wil mijn tent laten reinigen

Dat kan! Ultramar verkoopt reinigings- en impregneermiddelen waarmee u zelf allerlei soorten doek kunt reinigen en impregneren. Maar ver voordat wij deze producten begonnen te ontwikkelen en verkopen verzorgden wij al het onderhoud van doek in onze professionele Zeil- en Tentwasserij.

Heeft u niet zoveel tijd, extreem hardnekkige vlekken of een andere reden waarom u het niet ziet zitten om zelf uw tent te wassen? Wij heten u van harte welkom bij Ultramar Zeil- en Tentwasserij!


Uw tent laten reinigen bij de specialist

Sinds 1998 reinigt Ultramar Zeil- en Tentwasserij tenten voor bedrijven en particulieren. Iedere tent en soort vervuiling is weer anders en heeft daardoor een andere behandeling nodig. Door onze jarenlange ervaring zijn wij alles al wel eens tegengekomen. Met ieder soort vervuiling weten we raad. Onze ervaren medewerkers gaan graag op zoek naar de juiste behandeling voor uw tent. Uiteraard gebruiken wij de beste producten die speciaal voor het behandelen van tenten zijn ontwikkeld. Door de combinatie van vakmanschap en professionele producten kunnen wij u het beste resultaat garanderen.Wat kunt u verwachten?

Bij Ultramar Zeil- en Tentwasserij weten wij dat er bij onderhoud veel meer komt kijken dan alleen het reinigen van het doek. U kunt erop rekenen dat uw tent bij ons niets tekort komt. Zo behandelen we de losse onderdelen van een tent altijd apart, bijvoorbeeld door ze apart een nacht in een bad te weken. De dag erna wordt de tent afgespoeld met hogedrukreiniger met een speciale sproeikop. Dit wordt een aantal dagen achter elkaar herhaald. Als de tent volledig schoon is, wordt deze een hele dag schoongespoeld. Op deze manier weten we zeker dat er geen reinigingsmiddel achterblijft op het doek. De volgende stap is het laten drogen van de tent. Dit gebeurt altijd op natuurlijke wijze, zodat er geen schade aan het doek aangebracht wordt. Wij raden u aan de tent na het reinigen een nieuwe coating te geven. Wanneer de tent opnieuw geïmpregneerd is, wordt de tent op de afdeling 'Controle' gecontroleerd op resultaat. Waar kan ik mijn tent laten reinigen?

Als u ervoor kiest uw tent door ons te laten reinigen, dan kunt u deze naar onze vestiging in Oosterhout brengen. We begrijpen dat dit niet voor iedereen praktisch is. Daarom hebben we door heel Nederland Ultramar Inzamelpunten. Dit zijn bedrijven, zoals: zeilmakers, watersportwinkels, jachthavens en jachtwerven. Bij de Ultramar Inzamelpunten kunt u uw tent inleveren. Zij zorgen er dan voor dat alles netjes bij ons wordt aangeleverd. Dit werkt als volgt:

  • U levert uw spullen in bij een Inzamelpunt
  • Inzamelpunt plaatst bij ons de order
  • Wij laten het door DHL ophalen
  • Wij behandelen uw order in onze wasserij
  • Wij sturen uw order terug naar het Inzamelpunt
  • U haalt uw order op bij het inzamelpunt en rekent daar af.


 

Bekijk hier de kaart met alle inzamelpunten.

Bent u benieuwd hoeveel het zou kosten als u uw tent door ons zou laten reinigen? Bekijk dan hier onze prijslijst.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Benodigde velden
* Benodigde velden