Menu
0
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Hoe kan ik het beste mijn cabrio impregneren?

  • Geplaatst op
  • Door Pieter Visser
  • Geplaatst in cabriodak
  • 0
Hoe kan ik het beste mijn cabrio impregneren?

Een cabrio impregneren is makkelijk zelf te doen. Als uw cabriodak goed geïmpregneerd is, bent u niet alleen verzekerd van een waterdicht dak. Maar u verlengt hiermee ook direct de levensduur van uw softtop. Want een goede coating beschermt tegen water, maar ook tegen vuil en groene aanslag.

Doordat wij al jarenlang gespecialiseerd zijn in het reinigen en impregneren van alle soorten doek, hebben wij de beste adviezen voor het impregneren van cabriodaken. Deze hebben wij hier voor u op een rijtje gezet.


1. Bescherm ook de binnenkant

Dit wordt vaak over het hoofd gezien, maar ook de binnenkant van een cabriodak is erg gevoelig voor aanslag en schimmel. Behandel bij het impregneren van uw cabrio daarom ook de binnenkant van uw cabriodak met een goed impregneermiddel.2. Cabrio impregneren? Doe dit op tijd!

Men denkt pas aan impregneren als het dak van de cabrio lekt en niet meer waterdicht is. Maar dan bent u eigenlijk al te laat! Daarom is het belangrijkste advies dat we u kunnen geven: cabriokap impregneren? Doe dit voordat het dak lekt! De bescherming van een coating is na ongeveer een jaar versleten. Behandel uw doek daarom jaarlijks. Zo weet u zeker dat u geen risico loopt.3. Houd uw cabriodak schoon

U heeft gezorgd voor een optimale impregnering. Nu heeft u verder nauwelijks omkijken naar uw cabriodak. Aanslag heeft nu namelijk veel minder de kans om zich aan het doek te hechten. Zit er wel vuil op het doek? Verwijder dit dan direct met handwarm water en een borstel.


Op zoek naar producten om uw voortent mee te behandelen? Bekijk hier ons assortiment.


Vraag direct de GRATIS HANDLEIDING met 3 STAPPENPLAN aan!

Ontvang onze gratis handleiding met eenvoudig stappenplan. Voor het reinigen en impregneren van uw cabriokap.

Nu aanvragen


"Regelmatig restaureer ik een Mercedes Cabrio. De cabriokap impregneren doe ik altijd met jullie product. Ik ben zeer tevreden."
 Piet Ripzaad  
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Benodigde velden
* Benodigde velden