Menu
0
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Groene aanslag van cabriokap verwijderen

Groene aanslag van cabriokap verwijderen

Als er groene aanslag op uw cabriokap zit, dan wilt u dat natuurlijk zo snel mogelijk verwijderen. Door onze jarenlange ervaring als tent- en zeilwasserij hebben wij veel expertise opgebouwd. Hierdoor hebben wij deze simpele tips voor een schone cabriokap voor u!

Tips voor een schone cabriokap!

 1. Doe het zo snel mogelijk!
  Als er eenmaal groene aanslag op uw cabriokap zit, trekt dat nog meer aanslag en vuil aan. Ook is het een goede ondergrond voor schimmel. Dit laatste kan uw cabriokap aantasten en dat wilt u natuurlijk ten allen tijde voorkomen. Verwijder groene aanslag daarom zo snel mogelijk van uw cabriokap.
 2. Reinig regelmatig met water
  Een licht vervuild cabriokap kunt u gemakkelijk reinigen met handwarm water en een stevige, maar zachte borstel. Door vuil direct te verwijderen voorkomt u dat groene aanslag kan ontstaan.
 3. Gebruik geen groene zeep!
  Groene zeep lijkt in eerste instantie goed te werken. Ook hoeft u met groene zeep niet bang te zijn voor verkleuring of aantasting van het doek. Het nadeel is dat groene zeep een vettig laagje achterlaat. Dit laagje is een perfecte voedingsbodem voor schimmels en algen. Wilt u meer over weten? Lees dan ons blog over het gebruik van groene zeep.


Hoe verwijder ik groene aanslag van mijn cabriokap?

Als er eenmaal groene aanslag op uw cabriokap zit, zit er niets ander op dan het echt grondig aan te pakken. Gelukkig is dit met de juiste schoonmaakproducten zo gebeurd! Ultramar Sprayhood & Tent Shampoo is een zeer effectief middel voor een snelle en gemakkelijke verwijdering van groene aanslag, vuil, schimmel, regenstrepen, etc.Zware vervuiling

Soms is een cabriokap zo vervuild, dat er een sterker middel nodig is. In dat geval kunt u Ultramar Power Cleaner gebruiken. Ultramar Power Cleaner verwijdert ook zeer zware vervuiling en diep ingedrongen vlekken.

 

Wilt u een van onze reinigingsproducten bestellen? Bekijk dan hier ons assortimentVraag direct de GRATIS HANDLEIDING met eenvoudig stappenplan aan!

Ontvang onze gratis handleiding met 3 stappenplan. Voor het reinigen en impregneren van uw cabriodak.

Nu aanvragen


"De groene aanslag van mijn cabriokap verwijderen was geen probleem. Het product werkt!"
 Rene Harwald
 

Reacties

 1. Pieter Visser Pieter Visser

  Hallo Simon,

  Stuur even een email naar klantenservice@ultramar.nl. Inderdaad graag een foto meesturen.

  Met vriendelijke groet,

  Pieter Visser

 2. Simon Simon

  Ik heb al veel schoonmaak spullen voor cabriodak gebruikt, maar er zitten algen plekken in de kap die er niet uit willen. Als dit met jullie product niet wil, krijg ik dan mijn geld terug? Of kunnen jullie mij garranderen dat die plekken eruit gaan? Ik kan jullie eventueel wel foto's sturen. Als jullie product dit dakje schoon krijgt zou het wel een hele mooie reclame zijn..... ik hoor graag van jullie.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Benodigde velden
* Benodigde velden