Menu
0
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Dit is ons belangrijkste advies!

Dit is ons belangrijkste advies!

Lees hier wat niemand u verteld. Dit is de reden dat er zo snel schimmel, groene aanslag en vuil op uw tent, bootkap of cabriokap kan komen!

 

 

Is uw bootkap, tent of cabriodak echt nog goed beschermd?

Het doek van uw bootkap of tent heeft veel te verduren van schimmels, algen, vogelpoep, etc. De originele bescherming van het nieuwe doek is na 1 seizoen voor het grootste deel verdwenen. (Dat is ook de reden dat uw tent, bootkap of cabriodak vuil en groen begint te worden)Voorkomen is beter dan genezen!

Met name UV stralen tasten de impregnering aan. Bescherm uw bootkap, tent of cabriodak daarom minimaal 1 keer per jaar met een goed impregneermiddel. Dan voorkomt u veel problemen.Niet alleen de buitenkant!

Spuit ook de binnenkant ieder jaar even in. Schimmels en weerplekken onstaan juist aan de binnenkant. Door een extra impregnering krijgen schimmels minder de kans zicht te hechten aan het doek.Denk eens aan uw schoenen:-)

Kwetsbare schoenen worden vaak in de winkel al ingespoten met een extra bescherming. Terwijl die schoenen ook al behandeld zijn door de fabrikant. Het doek van uw bootkap of tent heeft het nog veel zwaarder te verduren. Wacht dus niet tot vuil, schimmel en algen al in het doek zit, maar geef het doek een extra bescherming.


Ook belangrijk bij: tuinkussens, bootkussens, parasol, schaduwdoek, etc.
Wie ben ik?

Mijn naam is Pieter Visser. Als eigenaar van Ultramar (www.ultramar.nl) zal ik regelmatig onderwerpen, nieuws, producten en tips behandelen die te maken hebben met bijvoorbeeld: zeil reinigen en coaten, tent schoonmaken en impregneren, bootkap reinigen en waterdicht maken, zonnescherm reinigen en waterafstotend maken, kites coaten. Heb je tips, leuke nieuwtjes of suggesties? Mail me gerust: info@ultramar.nlUltramar volgen?

Volg dit blog en deel het met uw vrienden. Misschien hebben zij er iets aan!
Facebook: Like deze blog met onderstaande Facebook button. Of ga hier naar onze Facebookpagina.
Vraag direct de GRATIS HANDLEIDING met 3 STAPPENPLAN aan!

In onze gratis handleiding "Reinigen & Bschermen" vindt u nog meer professionele informatie over het reinigen en impregneren van uw tent, bootkap, cabriodak of zonnescherm.

Nu aanvragen

Reacties

  1. Pieter Visser Pieter Visser

    Beste Frans,

    Stuur even een email naar support@ultramar.nl. Dan kunnen we al uw vragen beantwoorden en de juiste informatie geven.

    Vriendelijke groet,
    Pieter Visser

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Benodigde velden
* Benodigde velden